Információk

Szállítással és rendeléssel kapcsolatos információkat, valamint a leggyakoribb kérdésekre a válaszokat itt találod.

Röviden NEM! Ha kérdésed van a megfelelő szerelő szakember megtalálásával kapcsolatban, jelezd felénk! Országszerte számtalan szervízzel dolgozunk együtt akiket szívesen ajánlunk Neked!

Telefonon a 06206678680 -as telefonszámon vagy a info@kdturbo.hu e-mail címen elérsz minket. Telefonon a gyors ügyintézés érdekében készítsd elő az autód műszaki adatait, e-mailben foglald ezeket össze és ezután tudunk neked egy árajánlatot adni. 

Webshopunkra kizárólag raktáron lévő, sűrűn keresett termékeket töltünk fel, ezért amiket itt látsz legtöbbször a rendelés napján, legkésőbb másnap elküldjük neked. A szállítás legtöbbször 1 mapot vesz igénybe. 

Az általunk felújított vagy az általunk eladott komplett turbókra a vásárlástól számított 6 hónap garanciát vállalunk szakszervízben való beszerelés és a turbó cserénél előírt minimum alkatrészek cseréje (olaj, olajszűrő, tömítéskészlet) esetén (ezt kizárólag a beszerelésről szóló számlával tudod igazolni).

Megoldható igen, ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot telefon vagy e-mailben és a rendelésed külön lesz leszervezve. 

Ez alapvetően a turbó típusától is függ. Egy alap bevizsgálásba beletartozik a turbó szétszerelése, turbó házak bevizsgálása (itt sérüléseket és/vagy repedéseket keresünk), a turbó középrész csapágyhézag „lógás” vizsgálata és olajáteresztés vizsgálata, az éppen aktuális turbón található turbónyomás szabályzó rendszer (wastegate, változó geometria) megfelelő működésének a vizsgálata. 

Elektromosan vezérelt wastegates és változó geometriás turbók nagyrészénél van eszközünk az elektronika vizsgálatára is. 

Az általunk felújított vagy az általunk eladott turbókban bármelyik általunk beszerelt alkatrész közül bármi gyártói hiányosságból vagy általunk okozott hiányosságból adódó hiba esetén.